OppTec helpt bij oppervlakteschade aan uw graniet of hout in Apeldoorn

Heeft u in Apeldoorn behoefte aan de hulp van een specialist die oppervlakteschade aan uw granieten aanrechtblad kan repareren? Of is er schadereparatie nodig van uw laminaat vloer? Wij van OppTec bieden graag hulp. Ons bedrijf staat onder bedrijven en particulieren bekend als dé expert op het gebied van schadereparatie van natuursteen, hardsteen, hout of laminaat. Schade aan uw werkblad, vloer of keukenblad kan snel ontstaan. Laat in dat geval onze vakman langskomen in Apeldoorn om de schade te herstellen.

Hulp bij schade aan uw werkbladen, vloeren en keukenbladen

Schade aan werkbladen of aanrechtbladen is zo gebeurd. Wij van OppTec kunnen gelukkig bij u langskomen om deze schade snel en vakkundig te herstellen. Heeft u bijvoorbeeld een aanrecht van keramiek, marmer, hardsteen of een vloer van laminaat of hout? Dan kunnen wij deze met onze kennis en vaardigheden weer laten glanzen als nooit tevoren. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een innovatief reparatiesysteem dat kleine tot middelgrote schade vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw herstelt.

Schadereparatie Apeldoorn

Het herstellen van oppervlakteschade aan uw houten vloer

Hoe gaan wij te werk bij schade aan uw werkblad of aanrecht van graniet, marmer of composiet? We beginnen met het verwijderen van de loszittende deeltjes door het geheel te frezen. Daarna gebruiken we transparant vulmiddel om de schade op te vullen. De Powerlight met ultraviolet licht zorgt vervolgens voor het uitharden van het materiaal. Ook bij het herstellen van oppervlakteschade aan uw laminaat of hout bieden wij hulp. Wij komen graag langs om uw laminaat in Apeldoorn te repareren.

De reparatie van schade aan uw marmer, keramiek en graniet

Heeft u in Apeldoorn een natuurstenen vloer met oppervlakteschade? Wij helpen de krassen of hoogteverschillen verwijderen door de vloer te slijpen, polijsten en impregneren. Benader ons vandaag nog en profiteer van onze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Brede kennis en ervaring
 • Onzichtbare reparaties
 • Vrijblijvende offertes

Neem snel contact op met onze vakman en geef uw wensen en eisen aan ons door vanuit Apeldoorn.

Benader ons voor de reparatie van natuursteen en hout in Apeldoorn

Wilt u ook oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren laten repareren in Apeldoorn? Neem dan contact op via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij repareren dan graag de schade aan uw natuurstenen werkbladen of houten vloeren in Apeldoorn.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.