Schade repareren in Venlo? OppTec helpt!

Zoekt u een deskundig bedrijf in de omgeving van Venlo dat uw marmeren vloer of keramiek aanrecht kan repareren? Schakel dan onze specialisten van OppTec in. Wij repareren vrijwel elk materiaal voor zowel particulieren als bedrijven, denk daarbij aan hout, natuursteen, graniet en laminaat. De meeste schades in deze materialen zijn zeer goed te repareren. Dus heeft u schade aan hout of laminaat in of om uw woning of bedrijf? Neem dan contact met ons op en laat onze expert langskomen voor de schadereparatie in Venlo.

Vloer beschadigd? Laat uw vloer repareren

Heeft u schade aan uw natuursteen vloer en wilt u de schade laten repareren in Venlo? Wij bij OppTec laten uw vloer weer eruit zien als nieuw door deze zorgvuldig te slijpen. Stoort u zich aan hoogteverschillen of diepe krassen? Dan kunnen wij uw vloer ook polijsten. Dit is een mooie oplossing om uw vloer weer te laten glanzen. Wij kunnen uw aanrechtblad slijpen, polijsten en impregneren. Om welk materiaal het ook gaat; alle kleuren en patronen kunnen wij voor u nabootsen.

Laat uw houten werkblad repareren in Venlo

Schade aan uw aanrechtblad van marmer, graniet of keramiek? Onze vakmannen repareren de schade voor u graag. Zowel bij kleine of middelgrote schade, maken we de schade aan kanten, hoeken en oppervlakken vrijwel onzichtbaar. Wij starten onze reparatie met het frezen van de schade, zodat eventuele loszittende deeltjes worden verwijderd. Met behulp van transparante vulstof vullen wij de schade op. Hierna gebruiken wij het ultraviolette licht van de PowerLight om het vulmateriaal te laten uitharden. Voor andere materialen als laminaat en hout gebruiken wij andere methoden om de schade in Venlo te repareren.

Voordelen van onze dienstverlening bij schadereparatie

Door marmer, keramiek of graniet te laten slijpen en polijsten krijgt u weer een “nieuwe” vloer. Zeker door dagelijks gebruik kunnen krassen ontstaan. Dus wilt u ook uw vloer of keukenblad in Venlo laten slijpen, polijsten en impregneren? Schakel ons in en ervaar zelf de voordelen van onze service:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Schadereparatie Venlo

Hulp nodig bij oppervlakteschade in Venlo? Bel of mail

Wenst u ook de hulp van een expert bij schade aan uw keukenblad of vloer van hout, laminaat of natuursteen? Bel ons dan via 026-3820587 of 06-19894768, stuur een mail naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Onze specialist komt graag bij uw langs om de schade aan uw vloer van marmer of graniet te repareren in Venlo.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.