Kies voor de diensten van OppTec bij oppervlakteschade in Groningen

Wenst u in Groningen de hulp van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van schadereparatie bij natuurstenen keukenbladen en houten vloeren? Dan bent u aan het juiste adres bij OppTec. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt met de schadereparatie van natuursteen, hardsteen, hout en laminaat. Er komt een kras op uw vloer, er ontstaat een putje in uw werkblad of er breekt een hoekje af van uw keukenblad. Wij zorgen er dan voor dat deze schade gerepareerd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak of maak direct een afspraak vanuit Groningen.

Wat wij voor u kunnen repareren

Om beschadigingen aan uw hardstenen vloer of aanrecht in Groningen te herstellen, heeft u de hulp van een echte specialist nodig. Wij van OppTec kunnen schade aan uw marmer, graniet, hout, keramiek of laminaat efficiënt en vakkundig repareren. Met de juiste materialen en technieken kunnen wij allerlei soorten schade vrijwel onzichtbaar herstellen. Met de juiste reparatie gaat uw natuursteen keukenblad of houten vloer nog jaren mee!

Schadereparatie Groningen

Onze werkwijze bij het repareren van natuurstenen werkbladen

Hoe gaan wij te werk tijdens de reparatie van uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet? We beginnen met het verwijderen van de loszittende deeltjes bij de schadeplek. Dit wordt gedaan door te frezen. De plek wordt dan gevuld met vulmiddel en uitgehard met een Powerlight met ultraviolet licht. Door het goed op te schuren en te polijsten, zal uw aanrecht of werkblad weer glanzen als nooit tevoren. Wanneer wij houten of laminaat vloeren repareren, gebruiken wij een hardwax voor een optimaal resultaat.

Het slijpen, polijsten en impregneren van uw vloer van graniet of marmer

Een vloer van natuursteen moet regelmatig onderhouden worden om in een optimale conditie te blijven. Laat ons daarom langskomen in Groningen om reparaties uit te voeren aan uw vloer. Wij kunnen uw hardstenen vloer slijpen, polijsten en impregneren, zodat de schade verdwijnt en de vloer bestand is tegen vuil van buitenaf. Neem vandaag nog contact op en geniet van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Benader ons vanuit Groningen en geef uw wensen en eisen aan ons door.

Benader ons voor meer informatie over onze aanpak in Groningen

Benader vandaag nog onze specialist vanuit Groningen om oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren te repareren. Bel ons via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in om onze hulp te ontvangen in Groningen.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.