Schadereparatie in uw woning of bedrijf? OppTec helpt!

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw marmer schade te repareren in uw woning of bedrijf? Dan is OppTec de juiste partner. Heeft u te maken met oppervlakteschade aan uw aanrecht van keramiek? Of is er schade aan uw laminaat vloer? Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt met de schadereparatie van natuursteen, hardsteen, hout en laminaat. De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop en wij denken altijd met u mee. Laat de schadereparatie over een professioneel bedrijf als OppTec!

 • Schade aan uw aanrechtblad? Lees hier hoe wij uw aanrecht volledig herstellen!
 • Deuken of krassen in laminaat of hout? Wij repareren zowel parket als interieur! Klik hier voor meer informatie over onze reparatiemethoden.
 • Wij repareren ook schade aan kozijnen, deuren, wanden en nog veel meer oppervlakken! Klik hier voor meer informatie.

Schadereparatie

Laat de schade repareren aan uw werkblad, vloer of keukenblad

Wilt u de oppervlakteschade aan uw keukenblad of vloer van marmer laten repareren? Dan is het een goede keuze om deze te laten repareren door een professioneel bedrijf. Wij zijn bekend met elk materiaal. Zo repareren wij een vloer of aanrecht van keramiek, marmer of hardsteen, maar ook vloeren van laminaat of hout. Met onze ervaring en kennis weten wij de juiste kleuren en patronen realistisch na te bootsen. Het innovatieve reparatiesysteem van OppTec maakt dit mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar om de schade te repareren, zonder hak- en breekwerk.

De vakman komt de oppervlakteschade repareren

Schade aan het aanrecht of keukenblad is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig kan onze vakman de schade van uw werkblad of aanrecht van graniet, marmer of composiet deskundig repareren. Tevens kunnen wij oppervlakteschade aan uw vloer van laminaat of hout repareren. Laat uw vloer van natuursteen, laminaat of hout slijpen, polijsten en impregneren. Die storende hoogteverschillen en krassen zijn dan verleden tijd. Heeft u natuursteen in uw badkamer, terras of entree? En is het vaak glad? Wij bij OppTec kunnen naast het repareren van de schade ook een antislip coating aanbrengen.

Ontdek de voordelen van onze dienstverlening

Bent u van plan de schade te laten repareren aan uw keukenblad, werkblad of vloer? Wij repareren de schade in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf. Naast dat wij vakkundig en snel te werk gaan, profiteert u ook van:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Brede kennis en ervaring
 • Onzichtbare reparaties
 • Vrijblijvende offertes

Hulp nodig voor uw natuursteen of hout? Bel of mail

Bent u overtuigd en wilt u ook de hulp inschakelen van een professioneel bedrijf om uw vloer, aanrecht of keukenblad te laten maken? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen graag bij u langs om de schade te repareren.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.