OppTec helpt bij oppervlakteschade aan uw vloer

Bij OppTec zijn wij al jaren specialist in schadereparatie van diverse vloeren. Of het nu gaat om uw vloer van keramiek, hardsteen, natuursteen, laminaat of hout. Wij werken landelijk en zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis of bedrijf te repareren. Heeft u bijvoorbeeld te maken met krassen in uw vloer? Wij staan voor u paraat om deze schade snel en vakkundig te repareren. Wij komen graag langs om de schade aan uw vloer te repareren.

Laat uw vloer van natuursteen of hout weer stralen

Wilt u zich niet langer storen aan die kras of deuk in uw vloer? Kies voor vakkundige reparatie door OppTec Oppervlakteschade Techniek. Onze reparaties zijn nagenoeg onzichtbaar waardoor u weer kunt genieten van een vloer die er uitziet als nieuw! Wij repareren vloeren gemaakt van diverse materialen, zoals hout, laminaat, marmer, keramiek of graniet. Wilt u uw vloer weer in zijn oorspronkelijk staat terugkrijgen? Wij weten de kleuren en patronen realistisch na te maken. Laat de schade niet groter worden en geniet nog jarenlang van een prachtige natuurstenen of houten vloer.

De schadereparatie bij een vloer van hardsteen

Schade repareren aan vloeren doen wij op een deskundige en effectieve manier. Onze werkzaamheden voeren wij uit met onze kennis van de nieuwste technieken en methoden en oog voor detail. Dit doen wij uiteraard zonder hak- en breekwerk uit te voeren. Wij vullen de schade met vulmiddel en als eindresultaat schuren en polijsten we de plek. Laat ons uw vloer van marmer of keramiek weer een perfecte glans geven.

Profiteer van de voordelen van onze service

Heeft u een prachtige vloer van hardsteen of ander materiaal in uw woning of bedrijf?
Laat uw vloer dan bij schade aanpakken door onze vakmensen. Door onze effectieve en klantgerichte aanpak bieden wij u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De schade wordt verwijderd door het slijpen, polijsten en impregneren van het marmer. Profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Vloeren

Benader ons bij oppervlakteschade aan uw vloer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat oppervlakteschade deskundig kan herstellen? Neem dan contact op met OppTec! Heeft u vragen over onze werkwijze of service? Benader ons via telefoonnummer 026-3820587 of 06-19894768. Mail naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij zijn uw professional in het uitvoeren van schadereparatie aan vloeren van laminaat, natuursteen en keramiek.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.