Oppervlakteschade in Zwolle? OppTec helpt!

Wenst u in Zwolle de hulp van een bedrijf bij schadereparatie van uw natuurstenen keukenbladen of houten vloer? Schakel dan de specialisten van OppTec in. Ons bedrijf helpt zowel particulieren als bedrijven met de schadereparatie van natuursteen, hardsteen, hout en laminaat. Is er schade aan uw aanrechtblad doordat er iets gevallen is uit een bovenkastje? Of zijn er krassen op uw vloer ontstaan? Onze ervaren en vakkundige specialisten komen graag voor u de schade repareren in Zwolle.

De mogelijkheden bij schadereparatie in Zwolle

Als uw aanrecht of vloer van keramiek schade heeft opgelopen, dan is het raadzaam om deze te laten repareren door een expert. Wij zijn in staat om schades in vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis, caravan, boot, hotel of bedrijf te repareren. Met de juiste materialen en technieken repareren wij de schade aan uw marmer, graniet, hout, keramiek of laminaat. Laat uw vloer of keukenblad weer stralen en laat de vakman langskomen voor de schadereparatie in Zwolle.

Zo repareren wij uw natuurstenen werkblad en keukenblad

Bent u benieuwd naar onze werkwijze bij de reparatie van uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet? We beginnen met het frezen, om loszittende deeltjes bij de schadeplek te verwijderen. De plek wordt dan gevuld met vulmiddel en uitgehard met een Powerlight met ultraviolet licht. Voor een perfect en stralend eindresultaat schuren we en polijsten we na afloop uw aanrecht of werkblad. Gaat het om schade bij een vloer van laminaat of hout? Dan gebruiken wij een hardwax en retoucheren wij het gerepareerde gedeelte met de juiste kleur houtnerf.

Schadereparatie Zwolle

Laat uw vloer van graniet of marmer slijpen, polijsten en impregneren

Dagelijks wordt uw vloer veel belast. Voorkom ernstige schade en schakel tijdig een specialist in. Onze experts repareren die krassen of hoogteverschillen. Wij kunnen uw hardstenen vloer slijpen, polijsten en impregneren. Dus wilt u ook zo lang mogelijk genieten van uw natuursteen vloer? Laat ons langskomen in Zwolle en profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Schade laten repareren in Zwolle? Bel of mail

Wacht niet langer en schakel onze expert in vanuit Zwolle om oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren te repareren. Bel ons via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen graag bij u langs voor oppervlakteschade in Zwolle.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.