Schakel OppTec in om uw werkblad te schuren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel werkbladen kan repareren? Dan bent u bij OppTec aan het juiste adres. Wij zijn uw expert op het gebied van oppervlakteschade aan uw werkblad van hardsteen, natuursteen, laminaat of hout. Wij komen graag de schade repareren in uw woning of bedrijfspand. Bij ons staat klanttevredenheid en een kwalitatief eindresultaat voorop. Of het nu gaat om kleine of middelgrote schade, onze vakman laat uw werkblad van natuursteen of hout weer stralen.

Laat uw werkblad door ons repareren

Heeft u schade aan uw werkblad? Laat deze dan repareren door een expert van OppTec. Of het nu om een aanrecht van keramiek, marmer of hardsteen gaat. Schade kan bij iedereen voorkomen. Denk aan een ongeluk doordat er iets gevallen is uit een bovenkastje. Wij komen graag langs, om uw vloer of werkblad zijn oude glans terug te geven. Dit doen wij door uw aanrechtblad bijvoorbeeld te slijpen, polijsten en te impregneren. Zelfs bij hout kunnen wij de juiste kleur namaken. De bladen zijn dan weer als nieuw, zowel in kleur als glans!

Laat uw houten werkblad schuren door onze vakman

Wilt u uw keukenblad van graniet, marmer of composiet weer krasvrij hebben? Dan komen wij graag langs om de schade effectief te repareren. Ons bedrijf is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Heeft uw aanrecht een deuk, brandplek of een afgebroken stuk? Laat onze experts deze weer in de oorspronkelijk staat brengen. Alle kleuren en patronen weten wij realistisch na te maken. Zo hoeft u zich niet langer meer te storen aan die vervelende schade aan uw werkblad.

Het slijpen en polijsten van werkblad van natuursteen of hout

Ook een natuurstenen of hardstenen vloer kan krassen oplopen. Laat daarom uw werkblad vakkundig slijpen en polijsten door onze ervaren vakman. Tevens kunt u ons benaderen voor uw vloer van hardsteen, keramiek, marmer, hout of laminaat. Wenst u ook een prachtig eindresultaat? Wacht niet langer en profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Werkbladen

Hulp bij oppervlakteschade van werkbladen

Is onze service voor u ook interessant om toch die schade aan uw werkblad te laten repareren? Wilt u meer weten over onze service of wenst u een vrijblijvende offerte?
Benader ons dan via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen op een gewenste dag en tijd bij u langs om de schade aan uw werkblad te repareren.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.