OppTec biedt hulp bij oppervlakteschade in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam behoefte aan de hulp van een specialist die voor u klaar staat bij oppervlakteschade aan uw natuurstenen vloer of aanrecht? Dan zit u bij OppTec helemaal goed. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat bekend staat om zijn vakkundigheid bij het repareren van schade aan vloeren van hout of laminaat en keukenbladen van hardsteen en natuursteen. Wij schieten u te hulp wanneer er een kras op uw vloer of een putje in uw werkblad is ontstaan. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op vanuit Rotterdam en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het herstellen van schade aan uw vloer of keukenblad

Wij bieden hulp in Rotterdam wanneer er beschadigingen zijn ontstaan aan uw vloer van laminaat of hout of aan uw aanrecht van marmer, graniet of keramiek. Wij zorgen met ons materiaal en onze techniek efficiënt en vakkundig voor de reparatie van uw vloer. Wij komen graag bij u langs om de schade aan uw vloer of keukenblad weer te repareren en een vrijwel onzichtbaar herstel achter te laten. Met onze hulp heeft u nog jaren zorgeloos plezier van uw prachtige natuurstenen keukenblad of houten vloer!

De reparatie van hardstenen werkbladen en aanrechtbladen

Hoe pakken wij een reparatie van uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet aan? De vakman start met het verwijderen van de loszittende deeltjes bij de schadeplek. Dit wordt gerealiseerd door de plek te frezen. Vervolgens wordt het gat gevuld met vulmiddel en uitgehard met een Powerlight met ultraviolet licht. Ten slotte wordt de plek opgeschuurd en gepolijst voor een optimale glans. Ook laminaat of houten vloeren kunnen wij aanpakken. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Schadereparatie Rotterdam

Geef uw natuurstenen vloer zijn oude glans terug

Bent u in Rotterdam in het bezit van een prachtige hardstenen vloer? Laat uw vloer dan bij schade aanpakken door onze vakmensen. Zij zorgen ervoor dat uw vloer weer zijn oude glans terugkrijgt. De schade wordt verwijderd door het slijpen, polijsten en impregneren van het marmer of graniet. Maak ook snel een afspraak en geniet van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Wat zijn uw wensen en eisen op het gebied van schadeherstel in Rotterdam?

Benader ons voor hulp in Rotterdam

Laat ons snel bij u langskomen om de oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren in Rotterdam te repareren. Benader ons via telefoonnummer 026-3820587 of 06-19894768. Mail naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in om onze hulp te ontvangen in Rotterdam.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.