De werkwijze van OppTec

Bij onze werkzaamheden worden brede productkennis, oog voor detail en uw wensen naadloos met elkaar geïntegreerd. Dit resulteert voor u in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hersteld oppervlak met de originele uitstraling en zonder ergernissen. Wij herstellen alsof het bij onszelf is!

Digitaal taxatierapport bij schade

Een schade brengt ergernissen met zich mee. Wij proberen u verder te “ontzorgen” door het opstellen van een digitaal taxatierapport. Dit rapport kunt u, indien mogelijk,  gemakkelijk doormailen aan uw verzekeringsmaatschappij, zodat het snel afgehandeld kan worden.

Voor de beoordeling van een schade kunt u via onze site de schadegegevens samen met enkele foto’s toesturen, zodat u niet thuis hoeft te zijn voor de taxatie en herstel sneller plaatsvindt. Uiteraard komen wij ook graag langs als u dit op prijs stelt.

Vrijblijvende offerte op maat bij vloeren

In onze vrijblijvende offerte proberen wij uw wensen te combineren met de verschillende herstelmogelijkheden. Tijdens onze gratis vloerinspectie stellen wij u de juiste vragen en op die manier kunnen wij u voorzien van advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Professionele materialen is het halve werk

Naast onze productkennis zijn voor een “weer als nieuw” resultaat professionele materialen nodig. Al onze reparatieproducten zijn van Heinrich König. Zij zijn sinds 1892 fabrikant van reparatieproducten voor het herstel van natuursteen, hout, kunststof, etc. Zij ontwikkelen de nieuwste technologieën waardoor een professionele afwerking gegarandeerd is.

Gedegen uitvoering

We voeren onze werkzaamheden op een schone, stille en stof-arme manier uit om overlast te minimaliseren, zodat ruimten waarin gewerkt wordt voortdurend representatief en operationeel zijn.

Flexibele planning

Bij het plannen van onze werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw agenda. Desgewenst werken wij ook op zaterdag en ’s avonds.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.