Reparatie laminaat/hout

Laminaat reparatie

Over het algemeen bestaat laminaat uit samengeperst hout met hier overheen een fotoprint van een bepaalde houtsoort en een transparante toplaag. Schade aan laminaat zijn meestal kleine deukjes of beschadigingen van de toplaag. Het is belangrijk dat beschadigingen van de toplaag hersteld worden, omdat het onderliggende samengeperste hout erg gevoelig is voor vocht en de beschadigingen hierdoor groter kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat de schade vakkundig hersteld wordt en uw laminaat weer beschermd is.

In grote lijnen bestaat onze reparatie uit met het verwijderen van loszittende deeltjes, waarna wij de juiste kleur hardwax in de schade smelten. Na het verwijderen van de overtollige hardwax brengen wij de houtstructuur aan in de hardwax en retoucheren wij het gerepareerde gedeelte met de juiste kleur houtnerf. Daarna wordt de reparatie verzegeld met meerdere lagen lak in de juiste glansgraad.

Parket, meubels en interieurs

Schades aan parket, meubels en interieurs ontstaan vaak in het gebruik, maar ook tijdens fabricage, transport of montage. De beschadigingen zijn vaak verschillend van aard en omvatten o.a. schuurschades, doorgeschuurde kanten, krassen en val/stootschades. Wij repareren dergelijke schades op een vergelijkbare manier als bij laminaatschades. Wij repareren ook interieurs van caravans en boten.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.