Kies voor de hulp van OppTec bij oppervlakteschade in Eindhoven

Bent u woonachtig in Eindhoven en heeft u behoefte aan de hulp van een expert in de schadereparatie van hardstenen aanrechtbladen en laminaat vloeren? Kies dan voor de diensten van OppTec. Bij ons kunt u aankloppen wanneer u te maken heeft met oppervlakteschade bij uw natuursteen, hardsteen, hout of laminaat. Door de juiste technieken te gebruiken, kunnen wij een kras op uw aanrecht of een putje in uw vloer als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem dan snel contact met ons op vanuit Eindhoven voor meer informatie.

De behandeling van schade aan uw vloeren en keukenbladen

Wanneer een vloer van hout of een aanrecht van graniet of marmer intensief gebruikt wordt, kunnen er putjes en krassen ontstaan. Ze zijn niet alleen lelijk voor het oog, maar het zijn tevens plekken waar vuil en bacteriën zich ophopen. Laat daarom onze vakman bij u langskomen om het marmer, graniet, laminaat of keramiek in uw bedrijf of woning te herstellen. Wij kunnen bij laminaatvloeren nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Door de juiste technieken te gebruiken, kunnen wij kleine en middelgrote schade vrijwel onzichtbaar herstellen met een prachtig resultaat.

Hoe wij uw natuurstenen werkbladen repareren

Wanneer wij een keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet repareren, beginnen wij met het verwijderen van de loszittende deeltjes door de plek te frezen. Vervolgens wordt een transparant vulmiddel gebruikt om het gat op te vullen. Het vulmiddel wordt uitgehard met behulp van een Powerlight met ultraviolet licht. Heeft u in Eindhoven een houten vloer of laminaatvloer die schade heeft opgelopen? Dan kunnen wij deze herstellen met hardwax.

Schadereparatie Eindhoven

Laat ons uw marmer, keramiek en graniet slijpen en polijsten

Een natuurstenen of hardstenen vloer is prachtig om te zien. Om de vloer in een optimale conditie te houden, dient u de vloer regelmatig te laten onderhouden in Eindhoven. Bij schade aan uw vloer kunt u onze vakman inschakelen om de vloer te slijpen, polijsten en impregneren. Zo gaat uw vloer nog jaren mee. Schakel ons dus vandaag nog in en profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Benader ons voor meer informatie over onze aanpak en geef uw wensen en eisen aan ons door vanuit Eindhoven.

Benader ons voor hulp bij oppervlakteschade in Eindhoven

Heeft u behoefte aan de hulp van onze specialist voor het repareren van oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren in Eindhoven? Benader ons dan via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. U kunt dan op onze hulp rekenen bij het repareren van uw granieten werkbladen of houten vloeren in Eindhoven.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.