Kies voor schadereparatie van uw aanrechtblad

Bent u op zoek naar een expert om uw aanrecht te laten repareren? OppTec is uw partner voor schadereparatie van aanrechtbladen en vloeren. Wij repareren elk soort materiaal, denk aan aan natuursteen, hardsteen, hout en laminaat. Wij repareren zowel kleine als middelgrote schades. Of het nu gaat om een deuk in uw werkblad, een afgebroken hoekje van uw keukenblad of een kras in uw vloer. Wij komen graag bij u langs voor de schadereparatie van uw aanrecht.

Hoe wij de schade repareren aan uw aanrechtblad

Wilt u zich niet langer storen aan die vervelende schade aan uw aanrecht van marmer? Dan komen wij de schade voor u repareren. Om de schade weg te werken, verwijderen we eerst de loszittende delen. Dit doen wij door de schade te frezen. De plekken vullen we met vulmiddel en harden dit uit met een Powerlight met ultraviolet licht. Natuurlijk laten we uw aanrechtblad ook weer stralen en glanzen. Dit doen we door uw aanrechtblad te schuren en polijsten. Zo repareren wij de oppervlakteschade waardoor krassen en andere schade verleden tijd is.

Is er een stukje van uw natuursteen aanrechtblad afgebroken? Of zitten er krassen of deuken in uw aanrecht? De meeste schade ontstaat tijdens het plaatsen van het aanrechtblad. Gelukkig kan onze vakman uw aanrecht van natuursteen vakkundig en snel repareren. Na een behandeling van onze vakman is de schade aan uw vloer of werkblad vrijwel onzichtbaar. Met de juiste materialen en technieken laten wij uw natuurstenen vloer er weer als nieuw uitzien.

Schade aan uw aanrechtblad doordat er iets gevallen is uit een bovenkastje? Of per ongeluk de rand van uw aanrechtblad beschadigd met het in- of uitruimen van de vaatwasser? Door het gebruik van een innovatief reparatiesysteem zijn wij in staat om kleine tot middelgrote schades aan kanten en hoeken van oppervlakken vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw te herstellen. Wij starten onze reparatie met het frezen van de schade, zodat eventuele loszittende deeltjes worden verwijderd. Daarna vullen wij de schade met een transparante vulstof, eventueel samen met glimmers en granulaatkorrels (bij grotere schades). Hierna gebruiken wij het ultraviolette licht van de PowerLight om het vulmateriaal te laten uitharden. Na het bijschaven wordt de beschadigde plek weer glanzend gemaakt door deze te polijsten.

Het keramiek aanrechtblad is nog maar net geïntroduceerd in de Nederlandse keuken. Keramiek heeft veel praktische voordelen zoals: onderhoudsarm, krasbestendig en hittebestendig. Is keramiek aanrechtblad dan onverwoestbaar? Helaas niet. Een keramiek aanrechtblad is minder goed bestand tegen stootschades (puntbelasting). Hierdoor kunnen vooral op de randen schilfers/chips losbreken als er tegenaan gestoten wordt met bijvoorbeeld een pan of wok. Gelukkig kunnen wij ook deze schades nagenoeg onzichtbaar herstellen voor u.

Onder kunststof aanrechtbladen verstaan wij o.a. multiplexbladen die voorzien zijn van een HPL toplaag en bladen die voorzien zijn van een melamine toplaag. Naast val en stootschades kunnen wij bij deze bladen ook blaren van brandplekken die ontstaan zijn door het neerzetten van hete pannen repareren. Na het verwijderen van loszittende deeltjes vullen wij de schade met een 2-Componenten hars die op kleur is gebracht. Na droging van de hars schaven wij deze vlak, waarna de oppervlakte structuur nagebootst wordt en een eventueel decor opnieuw wordt aangebracht. Als afwerking wordt de reparatie verzegeld voldaan en slijtvaste (lak)laag.

Corian®, uitgevonden en geproduceerd door DuPont, is een massief oppervlaktemateriaal met veelzijdige gebruiks- en ontwerpmogelijkheden. Het is functioneel en buitengewoon duurzaam en wordt zowel gebruikt in huis als in diverse commerciële sectoren, van hotels tot gezondheidszorg, van kleinhandel tot scheepsbouw. Naast schadereparaties kunnen aanrechtbladen en werkbladen van Corian® gepolijst worden, waardoor krassen en andere oppervlakteschades verwijderd kunnen worden. De bladen zijn dan weer als nieuw, zowel in kleur als glans!

Benader OppTec voor schadereparatie aan aanrechtbladen en meer

Schade aan uw natuurstenen of hardstenen aanrecht? Bel OppTec en wij komen graag bij u langs voor vakkundige reparatie. Ook voor de reparatie van uw vloer van natuursteen, hout of laminaat kunt u terecht bij OppTec. Benader ons voor het slijpen, polijsten of impregneren van uw vloer. Voor tijdige reparatie kunt u vandaag nog een afspraak maken. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Oppervlakteschade aan uw aanrecht? Neem contact op

Bent u overtuigd van onze uitstekende service en wilt u door ons uw aanrechtblad laten repareren? Laat ons dan uw wensen weten en benader ons via 026-3820587 of 06-19894768. Stuur een mail naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij sturen u tevens graag een vrijblijvende offerte op. Wij zijn uw professional op het gebied van oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen en vloeren.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.