Hulp van OppTec bij oppervlakteschade in Utrecht

Zoekt u in de omgeving van Utrecht een specialist op het gebied van schadereparatie bij hardstenen aanrechtbladen en houten vloeren? Klop dan aan bij de vakmensen van OppTec. Bedrijven en particulieren schakelen ons in om oppervlakteschade aan hun natuursteen, hardsteen, hout of laminaat te repareren. Wij passen de juiste technieken toe, zodat de kras op het keukenblad of het putje in de vloer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak vanuit Utrecht.

Wij repareren schade aan uw vloeren en keukenbladen

Beschadigingen aan uw vloer van hout of uw aanrecht van graniet zijn niet alleen lelijk, maar ook onhygiënisch. Het zijn namelijk vaak plekken waar vuil en bacteriën zich ophopen. Gelukkig kunt u onze vakman inschakelen om de schade aan uw marmer, graniet, laminaat of keramiek te repareren. Wij zijn in staat om vloeren in nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw na te bootsen. Met behulp van de juiste middelen en techniek kunnen wij de kleine of middelgrote schade vrijwel onzichtbaar herstellen.

Onze aanpak bij het repareren van natuurstenen werkbladen

Wat is onze aanpak bij het repareren van schade aan uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet? Onze vakman begint met het verwijderen van loszittende deeltjes door de schadeplek te frezen. Daarna wordt er vulmiddel gebruikt om het gat te vullen. De Powerlight met ultraviolet licht zorgt voor het uitharden van het vulmiddel. De plek wordt ten slotte geschuurd en weer glanzend gemaakt. Bij houten of laminaat vloeren zullen wij hardwax gebruiken om de vloeren te herstellen.

Wij komen uw marmer, keramiek en graniet slijpen en polijsten

Hoewel een natuurstenen of hardstenen vloer prachtig is om te zien, vereist het wel regelmatig onderhoud. Zo blijft de vloer in een goede conditie. Bij schade aan uw natuurstenen vloer kunt u OppTec inschakelen. Wij komen bij u langs in Utrecht en slijpen, polijsten en impregneren uw vloer voor een optimaal resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Laat ons vanuit Utrecht weten wat uw wensen en eisen zijn voor uw natuurstenen vloer of aanrechtblad.

Schadereparatie Utrecht

Bel of mail ons direct voor meer informatie over onze aanpak in Utrecht

Wilt u in Utrecht ook onze specialist inschakelen voor het repareren van oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren? Bel ons dan direct via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan graag bij u langs om de schade aan uw granieten werkbladen of houten vloeren te repareren in Utrecht.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.