OppTec bij oppervlakteschade in Enschede

Zoekt u in de omgeving van Enschede een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het repareren van oppervlakteschade bij natuurstenen werkbladen en laminaat vloeren? Dan zit u helemaal goed bij OppTec. Wij zijn uw partner wanneer u behoefte heeft aan een expert op het gebied van schadereparatie bij oppervlakken van natuursteen, hardsteen, hout of laminaat. Laat die kras of dat putje in uw aanrechtblad efficiënt en vakkundig verwijderen door onze vakman. Voor meer informatie neemt u contact met ons op of maakt u direct een afspraak vanuit Enschede.

Schade aan uw vloeren en keukenbladen laten repareren

Ook harde oppervlakken als marmer, graniet, laminaat en keramiek kunnen schade oplopen. Klop dan aan bij OppTec om de schade te laten repareren. Door de juiste technieken te gebruiken, kunnen wij uw keukenblad of vloer weer zijn oude glans teruggeven. Wij zijn in staat om bij laminaatvloeren nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw na te bootsen. Kleine en middelgrote schade verdwijnen met ons vakmanschap en onze kennis als sneeuw voor de zon. Wij maken gebruik van een innovatief reparatiesysteem dat de kleine tot middelgrote schade vrijwel onzichtbaar herstelt.

Het schuren en herstellen van uw natuurstenen werkbladen

Hoe kunnen wij schade aan uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet precies repareren? Wij beginnen met het verwijderen van de loszittende deeltjes door de schadeplek te frezen. Wij gebruiken dan een transparant vulmiddel om het gat op te vullen. Dit vulmiddel wordt uitgehard met behulp van een Powerlight met ultraviolet licht. Voor het herstellen van gaten in een laminaat of houten vloer, gebruiken wij een hardwax. Meer weten over de werkwijze die wij toepassen? Neem dan snel contact met ons op vanuit Enschede.

Wij komen uw marmer, keramiek en graniet slijpen en polijsten

Vloeren van natuursteen en hardsteen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Toch is het bij dit type vloer belangrijk om het juiste onderhoud uit te laten voeren. Laat de schade aan uw marmer of graniet door onze vakman herstellen. Hij zal uw vloer slijpen, polijsten en impregneren met een prachtig resultaat. Benader ons vandaag nog en profiteer van onze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Wat zijn uw wensen en eisen wat betreft uw vloer of keukenblad? Geef het aan ons door vanuit Enschede!

Schadereparatie Enschede

Bel of mail voor hulp bij oppervlakteschade in Enschede

Wilt u hulp van onze specialist om oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren te repareren in Enschede? Neem dan contact op via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met schadereparatie aan uw granieten werkbladen of houten vloeren in Enschede.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.