OppTec helpt bij oppervlakteschade van keukenbladen

Heeft uw keukenblad schade opgelopen? En wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren door een vakkundig bedrijf? OppTec is het aangewezen bedrijf voor schadereparatie aan uw keukenbladen en vloeren. Wij zijn met verschillende materialen bekend, waaronder keukenbladen van marmer, hardsteen, keramiek en hout. Wij komen de schade repareren bij zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om kleine of middelgrote schade, wij weten de schade effectief te herstellen. Laat de schade niet nog groter worden. Schakel tijdig een vakman in om de schade aan uw keukenblad van natuursteen te repareren.

Zo repareren wij de schade aan uw keukenblad

Meestal ontstaat er schade bij het plaatsen van een keukenblad maar ook door het dagelijkse gebruik ervan. OppTec kan vakkundig uw deuken, brandplekken, afgebroken stukjes of val- en stootschades repareren. Heeft u bijvoorbeeld een keukenblad van keramiek, marmer, hardsteen of een vloer van laminaat of hout? Onze experts weten met hun kennis en vaardigheden deze te laten stralen. Welke kleuren of patronen uw aanrecht ook heeft, wij weten deze realistisch na te maken. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een innovatief reparatiesysteem dat de schade vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw herstelt.

Kies ervoor om de oppervlakteschade te laten repareren

De oppervlakteschade aan uw keukenblad van graniet, marmer of composiet repareren is aanzienlijk goedkoper dan het vervangen. Wij weten met de juiste methodes, apparatuur en ervaring uw aanrechtblad te repareren. Naast het repareren van uw graniet, marmer en andere materiaalsoorten, adviseren wij u ook graag met betrekking tot het behoud van uw prachtige keukenblad.

keukenbladen repareren keukenblad reparatie

Onze voordelige service bij schadereparatie van uw keukenblad

Het repareren van de schade aan uw natuurstenen keukenbladen doen wij niet alleen vakkundig en snel, maar ook nog voor een scherpe prijs. Dus heeft u te maken met oppervlakteschade aan uw aanrecht of vloer? Wij helpen de krassen of hoogteverschillen verwijderen. Benader ons vandaag nog en profiteer van onze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Brede kennis en ervaring
 • Onzichtbare reparaties
 • Vrijblijvende offertes

Schakel ons in voor de schadereparatie van natuursteen en hout

Heeft u interesse in onze service om uw keukenblad te laten repareren? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact op via 026-3820587 of 06-19894768, mail naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij sturen u ook graag een vrijblijvende offerte op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij komen graag uw keukenblad van marmer, keramiek of hout repareren.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.