Overige reparaties

Reparatie aan kozijnen

Kleine tot middelgrote schades aan kunststof en houten kozijnen kunnen wij op een snelle en vakkundige wijze ter plaatse herstellen. Schades zoals een verkeerd geboord gat, stukjes uit hoeken en kanten (ook bij folie), krassen, deukjes, blaasvorming e.d. zijn vrijwel onzichtbaar te herstellen. De schades zijn meestal ontstaan tijdens transport, montage of bij inbraak.

Reparaties van deuren en wanden

Schades in deuren en wanden bekleed met HPL/melamine e.d. kunnen wij voor u herstellen. Een uni-kleur of houtmotief is voor ons geen probleem.

Reparaties van sanitair

Sanitair is vaak een kostbaar onderdeel van de woning. Een klein ongelukje kan soms grote schade veroorzaken. Een nadeel van sanitair vervangen is dat er veel hak- en breekwerk mee gepaard gaat. Afgezien nog van de hoge kosten en dat veel schade en gevolgschade niet wordt vergoed door verzekeringsmaatschappijen. Daarom is herstellen in plaats van vervangen het beste alternatief. De kosten zijn een fractie ten opzichte van geheel vernieuwen en binnen enkele uren kan de klus al geklaard zijn.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.