Schadereparatie van uw natuursteen door OppTec in Arnhem

Zoekt u in de omgeving van Arnhem een specialist die oppervlakteschade aan uw natuursteen keukenblad kan repareren? Of heeft u een marmeren vloer die een schadereparatie nodig heeft? Dan bent u bij OppTec aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat een expert is op het gebied van schadereparatie. Wij kunnen snel en vakkundig uw natuursteen aanrecht, werkblad of vloer repareren. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Of wilt u ons direct inschakelen om uw keukenblad of vloer te polijsten, schuren of impregneren? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Arnhem.

Uw werkbladen, vloeren en keukenbladen laten repareren

Een ongelukje kan iedereen overkomen. Of het nu schade is aan uw hardsteen aanrechtblad of aan het laminaat op uw vloer, OppTec helpt u graag. Wij zijn in staat om schade aan vrijwel alle harde oppervlakken in uw huis of bedrijf te herstellen. Schade aan keramiek, marmer, hardsteen en hout zijn met onze kennis en vaardigheden zeer goed te repareren. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Wij gebruiken een innovatief reparatiesysteem waarmee wij kleine tot middelgrote schade aan hoeken vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw kunnen herstellen.

Hoe wij de schadereparatie van uw hout realiseren

Voor het repareren van uw werkblad of keukenblad van graniet, marmer of composiet, maken wij gebruik van een transparante vulstof. Maar eerst worden worden de loszittende deeltjes verwijderd door de schade te frezen. Na het vullen wordt het ultraviolette licht van de PowerLight gebruikt om het materiaal uit te harden. Vervolgens wordt het bijgeschaafd en wordt het geheel op glans gebracht door het te polijsten. Ook bij oppervlakteschade aan uw laminaat of hout bieden wij hulp. Is er schade ontstaan aan het interieur van uw caravan of boot in Arnhem? Wij bieden hulp!

Schadereparatie Arnhem

Natuursteen door ons laten repareren

Heeft u in Arnhem een natuurstenen vloer die een behandeling kan gebruiken vanwege krassen of duidelijke hoogteverschillen? Wij komen graag de schade herstellen door de vloer te slijpen, polijsten en impregneren. Wanneer u onze vakman langs laat komen, geniet u van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Brede kennis en ervaring
 • Onzichtbare reparaties
 • Vrijblijvende offertes

Neem contact met ons op en geef uw wensen en eisen aan ons door vanuit Arnhem.

Bel ons bij oppervlakteschade aan uw marmer of laminaat in Arnhem

Bent u in Arnhem op zoek naar een bedrijf dat oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen werkbladen of vloeren kan herstellen? Benader dan OppTec via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen dan graag bij u langs om schade aan uw natuursteen of hout te repareren in Arnhem.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.