OppTec zorgt voor schadereparatie in Ede


Bent u in de omgeving van Ede op zoek naar een expert die oppervlakteschade aan uw laminaat vloer of marmeren aanrecht kan herstellen? Kies dan voor de diensten van OppTec. Bedrijven en particulieren schakelen ons in voor het repareren van schade aan hun natuursteen, hardsteen, hout of laminaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw werkblad, keukenblad of vloer is zo gebeurd. Laat in dat geval onze vakman in Ede langskomen om de schade te herstellen.

Laat uw keukenbladen en vloeren door ons repareren

Wij van OppTec helpen u, door schade aan uw harde oppervlakken te repareren. Of het nu om een aanrecht van keramiek, marmer of hardsteen gaat. Of dat uw vloer van laminaat of hout krassen heeft. Wij komen graag langs, om uw vloer of werkblad zijn oude glans terug te geven. Wij kunnen uw aanrechtblad bijvoorbeeld slijpen, polijsten en impregneren. Ook bij houten en laminaatvloeren kunnen wij nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Wij maken gebruik van een innovatief reparatiesysteem dat de kleine tot middelgrote schade vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw herstelt.

Laat uw houten werkblad schuren door onze vakman

Heeft u schade aan uw keukenblad of aanrecht van graniet, marmer of composiet? Dan zullen wij eerst de loszittende deeltjes verwijderen door de plek te frezen. Een transparant vulmiddel zal worden gebruikt om het gat op te vullen. Het vulmiddel wordt uitgehard met behulp van de Powerlight met ultraviolet licht. Bij het herstellen van laminaat en houten vloeren gebruiken wij weer een andere techniek. Neem contact met ons op vanuit Ede voor meer informatie over de technieken die wij gebruiken voor een optimaal resultaat.

Het slijpen en polijsten van marmer, keramiek en graniet

Ook een natuurstenen of hardstenen vloer kan krassen oplopen. Laat in dat geval onze vakman langskomen in Ede om deze krassen vakkundig te verwijderen. Wij zullen bijvoorbeeld uw vloer slijpen, polijsten en impregneren voor een prachtig resultaat. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Wij horen graag van u wat uw wensen en eisen zijn in Ede.

Schadereparatie Ede

Hulp bij oppervlakteschade in Ede

Wenst u ook een vakkundig herstel van de oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren in Ede? Benader ons dan via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade aan uw granieten werkbladen of houten vloeren te repareren in Ede.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.