Kies voor de diensten van OppTec bij oppervlakteschade in Heerenveen

Heeft u in Heerenveen behoefte aan de hulp van een bedrijf dat de oppervlakteschade aan uw natuurstenen vloer of aanrecht kan repareren? Dan zit u helemaal goed bij OppTec. Wij zijn uw partner wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van schadereparatie van natuursteen, hardsteen, hout en laminaat. Of het nu gaat om een kras op uw vloer, een putje in uw werkblad of een afgebroken hoekje van uw keukenblad. Wij helpen u graag met het repareren van de schade. Neem snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan vanuit Heerenveen.

Onzichtbaar schadeherstel van uw vloer of keukenblad

Wij zijn de specialist die u in Heerenveen nodig heeft, om uw marmer, graniet, hout, keramiek of laminaat efficiënt en vakkundig te laten repareren. Beschadigingen ontstaan op allerlei manieren. Wij hebben gelukkig alles in huis om de schade weer te herstellen. Na een behandeling van onze vakman is de schade aan uw vloer of werkblad vrijwel onzichtbaar. Met het juiste onderhoud gaat uw natuurstenen keukenblad of houten vloer nog jaren mee!

Onze aanpak bij het repareren van hardstenen werkbladen

Hoe gaan wij te werk tijdens de reparatie van uw keukenblad of werkblad van graniet, marmer of composiet? We beginnen met het verwijderen van de loszittende deeltjes bij de schadeplek. Dit wordt gedaan door te frezen. De plek wordt dan gevuld met vulmiddel en uitgehard met een Powerlight met ultraviolet licht. Door het goed op te schuren en te polijsten, zal uw aanrecht of werkblad weer glanzen als nooit tevoren. Wanneer wij houten of laminaat vloeren repareren, gebruiken wij een hardwax voor een optimaal resultaat.

Het slijpen, polijsten en impregneren van uw vloer door onze vakman

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige natuurstenen of hardstenen vloer in Heerenveen? Dan is het belangrijk dat u uw vloer op de juiste manier laat behandelen. Bij schade aan uw vloer komen wij graag langs om uw vloer te slijpen, polijsten en impregneren. Op deze manier glanst uw vloer als nooit tevoren. Benader ons en maak vandaag nog een afspraak. Wij bieden de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Geef aan ons door vanuit Heerenveen wat uw wensen en eisen zijn.

Schadereparatie Heerenveen

Neem contact op voor onze hulp in Heerenveen

Wij zijn uw specialist bij oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren in Heerenveen. Bel ons voor een vrijblijvende offerte via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in om onze hulp te ontvangen in Heerenveen.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.