Hulp bij oppervlakteschade aan uw marmer of hout in Nijmegen

Wenst u in Nijmegen de hulp van een specialist die oppervlakteschade aan uw marmeren keukenblad kan repareren? Of hebben uw laminaat vloeren een schadereparatie nodig? Wij van OppTec staan graag voor u klaar. Als landelijk opererend bedrijf helpen wij bedrijven en particulieren met schadereparatie van hun natuursteen, hardsteen, hout of laminaat. Of het nu schade aan uw werkblad, vloer of keukenblad is, wij kunnen het snel en vakkundig herstellen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak. Of maak direct een afspraak vanuit Nijmegen.

De oplossing voor schade aan uw werkbladen, vloeren en keukenbladen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw hardsteen aanrechtblad of uw laminaat vloer is snel gebeurd. Laat in dat geval de vakmensen van OppTec bij u langskomen om de schade aan uw harde oppervlakken te herstellen. Wij weten raad bij schade aan keramiek, marmer, hardsteen en hout. Met onze kennis en vaardigheden kunnen wij nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Hiervoor gebruiken wij een innovatief reparatiesysteem dat kleine tot middelgrote schade aan hoeken vrijwel onzichtbaar en natuurgetrouw herstelt.

Oppervlakte schade aan uw houten vloer

Om uw werkblad of aanrecht van graniet, marmer of composiet op de juiste manier te repareren, worden eerst de loszittende deeltjes verwijderd door de plek te frezen. Vervolgens wordt er een transparant vulmiddel gebruikt om de schade op te vullen. De Powerlight met ultraviolet licht zorgt ervoor dat het materiaal uithardt. Ten slotte zal onze vakman de plek bijschaven en weer op glans brengen door het te polijsten. Heeft u last van oppervlakteschade aan uw laminaat of hout? Ook dan komen we graag bij u langs in Nijmegen om de schade te herstellen.

Wij kunnen schade aan uw marmer, keramiek en graniet repareren

Ook een natuurstenen vloer in Nijmegen heeft af een toe een goede behandeling nodig. Wij kunnen krassen of duidelijke hoogteverschillen verwijderen. Wij repareren de schade door de vloer te slijpen, polijsten en impregneren. Schakel ons vandaag nog in en geniet van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Brede kennis en ervaring
 • Onzichtbare reparaties
 • Vrijblijvende offertes

Benader ons en geef uw wensen en eisen wat betreft de schadereparatie aan ons door vanuit Nijmegen.

Schadereparatie Nijmegen

Het herstellen van oppervlakteschade aan natuursteen in Nijmegen

Heeft u in Nijmegen ook oppervlakteschade aan uw aanrechtbladen, werkbladen of vloeren? Wij komen langs om de schade te repareren. Bel direct via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Met onze hulp is schade aan uw natuurstenen werkblad of hout vloeren verleden tijd in Nijmegen.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.