Effectieve schadereparatie in ‘s Hertogenbosch

Bent u in de omgeving ‘s Hertogenbosch op zoek naar een bedrijf voor schadereparatie aan uw laminaat vloer of marmeren aanrecht? Dan bent u bij OppTec aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlang veel kennis en ervaring opgedaan bij bedrijven en particulieren om de schade aan natuursteen, hardsteen, hout of laminaat te repareren. Door het dagelijks gebruik kunnen er veel beschadigen ontstaan. Voorkom grotere schade aan uw werkblad, keukenblad of vloer. Laat onze vakman langskomen om de schade te herstellen in ‘s Hertogenbosch.

Laat ons de oppervlakteschade van uw keukenblad of vloer repareren

Zitten er deuken, gaatjes, scheuren of krassen in uw aanrecht of vloer in ‘s Hertogenbosch? Wij bij OppTec repareren de schade van verschillende materialen zoals keramiek, marmer of hardsteen. Tevens maken wij uw vloer van laminaat of hout schadevrij. Dit doen we door uw aanrechtblad te slijpen, polijsten en impregneren. Zo ziet uw vloer er na afloop weer stralend en als nieuw uit. Gaat het om een vloer van natuursteen? Dan kunnen wij u ook adviseren over het antislip maken van natuursteen.

Zo repareren wij uw werkblad of keukenblad in ‘s Hertogenbosch

Heeft u te maken met grote of middelgrote schade aan uw keukenblad of aanrecht van graniet, marmer of composiet? Dan verwijderen wij die deuken of krassen eerst door loszittende delen te verwijderen en de plek te frezen. Om de schade onzichtbaar te maken, vullen we dit met een transparant vulmiddel. Dit harden wij uit met behulp van de Powerlight met ultraviolet licht. Is uw vloer van hout of laminaat? Dan gebruiken wij een andere methode om de schade te repareren in ‘s Hertogenbosch.

Laat uw marmer, keramiek en graniet slijpen en polijsten

Ook een vloer van natuursteen of hardsteen kan dagelijks veel schade oplopen, zoals krassen. Laat onze vakman van uw vloer de schade repareren. Wij zullen bijvoorbeeld uw vloer slijpen, polijsten en impregneren voor een prachtig resultaat. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van deze voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibele planning
 • Vrijblijvende offertes
 • Onzichtbare reparaties
 • Brede kennis en ervaring

Schadereparatie ‘s Hertogenbosch

Neem vanuit ‘s Hertogenbosch contact op voor oppervlakteschade

Wilt u snel de oppervlakteschade in ‘s Hertogenbosch aan uw aanrechtblad of vloer laten repareren? Of wilt u meer weten over onze andere technieken bij bijvoorbeeld schade aan uw vloer van hout of laminaat? Benader ons dan via 026-3820587 of 06-19894768. Mailen kan naar info@opptec.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner in oppervlakteschade in ‘s Hertogenbosch.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Aanhef:

  Dhr.Mvr.

  Upload afbeelding 1*

  Upload afbeelding 2*

  *maximaal 5MB per afbeelding.

  *velden met een ster zijn verplicht om in te vullen.